Undervisning

Jeg hjælper ryttere, der gerne vil opnå større rideglæde, gennem evidensbaseret hestetræning.

Min tilgang er, at træningen skal tilrettelægges så hesten både fysisk og mentalt er i stand til, at udføre det vi gerne vil have den til... og det skal FØLES rigtigt hos rytteren.

Hesten skal balanceres, så den er i stand til bære sig selv i selv-balance og være spændstig og blød. Rytterens indvirken er kun en guide til hesten. Det er mit mål.

Jeg underviser alle typer at ekvipager og i de fleste discipliner.

Alt efter udgangspunktet - altså det ekvipagen kan, når jeg ser dem første gang - så kan vejen til målet være lang og snørklet. Og måske vil en del af træningen også bestå af mental stimulering af hesten - så den bliver mere selvstændig, robust og tryg i vores verden.

Får du undervisning 

- eller vil du gerne være med?

Skriv dig op her, og du får direkte besked om min næste rute med ledige pladser.

Gå til hest hos Ædellunds Shetlandsponyer

Jeg underviser fast hver torsdag hos Ædellunds Shetlandsponyer og for at være med her, skal du være tilknyttet Ædellunds Shetlandsponyer. Kontakt Mette via hendes offentlige Facebook gruppe Ædellunds Shetlandsponyer.

Er du allerede tilknyttet Ædellunds Shetlandsponyer, skal du booke undervisning hos Ædellunds Shetlandsponyer her.


Faste ruter for udkørende undervisning

Pt holder mine faste ruter vinterpause på grund af vejret, men jeg planlægger at starte op igen til februar 2022, hvis vejret tillader det. Vil du gerne med på en rute, kan du melde dig på listen ved at udfylde formularen her over, så kontakter jeg dig, når det bliver aktuelt.