Råd, vejledning, undervisning - hvad kan jeg hjælpe med?

Er du ponyforældre eller selv en ponypige, og søger du svar på et spørgsmål eller to omkring din hest - noget du har undret dig over, noget du ikke rigtig forstår, noget adfærd din hest har eller måske noget nyt du gerne vil igang med, men ikke lige ved hvordan - jeg kan hjælpe dig!

Det kan også være du er på udkig efter en ny underviser og ønsker at høre nærmere om mig og min undervisning.

Book en gratis afklarende samtale, så finder vi sammen ud af, og og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Det er helt gratis, ingen bindinger, ingen nyhedsbreve eller lignende. Hvis du vælger ikke at være elev hos mig, så sletter jeg din emailadresse efter vores møde.

Jeg oplever dagligt, at både ponyforældre og ponypiger søger svar og viden, på diverse sociale medier, om forskellige emner, som fx et eller andet problematisk adfærd de oplever med deres hest. 

Og det er super dejligt - at de undrer sig og søger svar!

Problemet er bare, at spørger du det store panel af selvudnævnte monopoler, så får du næsten lige så mange forskellige svar, som der er folk, der læser dit spørgsmål - alle har en mening og rigtig mange vil rigtig gerne dele ud af den.

Og det er faktisk også super dejligt - altså at dele viden! - så vi alle kan bliver klogere!

Indenfor hesteverdenen har der i mange år manglet seriøse og veldokumenteret forskning, derfor er der bla. opstået en hel masse selvudlærte træningsmetoder. Men i dag er vi blevet SÅ MEGET KLOGERE og nu har vi faktisk evidensbaseret viden om adfærd, stress, læringstoeri, dæmpende signaler og meget mere.

Jeg er eksamineret BBH Basisinstruktør med en overbygning til BBH Træner og sammen med mine mange års undervisningserfaring, en hel masser kurser og workshops, er det min garanti til dig, for at du får brugbart og evidensbaseret hjælp.

Besøg evt. min brevkasse, måske har nogen fået et svar du kan bruge. Har du lyst, er du også meget velkommen til at stille dit eget spørgsmål, og på den måde være med til at dele den viden du får af mit svar, med andre der læser med her.

Har du brug for noget mere konkret hjælp, kan en video feedback være løsningen for dig eller måske fysisk undervisning. 

Ønsker du at være elev hos mig, så stiller jeg nogle krav til dig. Du skal modtage regelmæssig undervisning og det skal så vidt muligt være fast hver anden uge. Du skal også bruge tiden mellem lektionerne på at øve og træne det vi arbejder med. Måske tænker du - og hvorfor nu det - jo, jeg går op i mine elever, jeg ønsker de skal rykke sig og blive bedre, så jeg giver det bedste i mig til mine elever ... og det forpligter.

Er du i tvivl om hvad du skal gøre eller er du ikke sikker på OM jeg kan hjælpe, så book en uforpligtende afklarende samtale.  Her finder vi sammen ud af både om og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Det er helt gratis, ingen bindinger, ingen nyhedsbreve eller lignende. Hvis du vælger ikke at være elev hos mig, så sletter jeg din emailadresse efter vores møde.