Kontakt Ridelæreren

Ring til Ridelæreren

Du kan komme i kontakt med mig på flere forskellige måder, alt efter hvad din henvendelse drejer sig om. Du er altid velkommen til at ringe til mig for at få en snak. Tager jeg ikke telefonen, er jeg optaget. Hvis du sender en kort sms med dit navn og hvad det drejer sig om, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg bestræber mig på at besvare alle opkald samme dag, men skriv gerne hvis du har et tidspunkt der er bedre end andre.
Mobil: +45 29 67 60 76

Stil et spørgsmål til Ridelæreren

Har du et spørgsmål vedr. din hest/pony, det kunne være noget om adfærd, hvordan du lærer den at gå i trailer, et problem du har når du rider eller noget helt andet, så kan du bruge min brevkasse Spørg Ridelæreren, som du finder her. Jeg forsøge at svare på alle spørgsmål i brevkassen indenfor 24 timer, da det betyder meget for mig at alle får et forklarende og brugbart svar, så kan der nogengange gå lidt længere tid.

Du er selvfølgelig også velkommen til "bare" at skrive en mail til mig.

Mailadresse: kontakt@onlinerideskole.dk

Få hjælp

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig og evt hvordan, så kan du booke en uforpligtende afklarende samtale her - det koster kun din emailadresse.

Få undervisning

Jeg tilbyder både online og fysisk undervisning. 

Online undervisning er god til dig, der bor lidt længere væk og ønsker hjælp til en konkret problemstilling du har med din hest/pony. Læs mere om hvad det er og hvordan det foregår her.

Fysisk undervisning er for dig, der bor lidt tættere på mig og som ønsker kontinuerlig undervisning. Det kan enten være på en af mine ruter eller at du kommer til mig. Der er kun et begrænset antal pladser.
Undervisningen er kun for dig, der ønsker fast undervisning og som bruger tiden mellem lektionerne til at træne det vi arbejder med, for at du kan få det fulde udbytte af min undervisning. Inden du tilmelder dig, så book en uforpligtende afklarende samtale med mig, så vi sammen kan finde ud af om jeg er den rette til undervise dig. 
Ja tak, jeg vil gerne booke en uforpligtende samtale og høre om din undervisning er noget for mig

Insert Contact Form